"Egy csillag táncra perdült, s az alatt születtem én"

Küldj üzenetet nekem

Szerintem A világ

Mobirise Website Builder
A minden voltál, mára már nem vagy semmi…

A minden voltál, és talán még annál is több, még ha te ezt sosem hitted el. Bántottál, nem egyszer, és még csak észre sem vetted. Selejtnek tituláltál és eldobtál, mint egy használt rongyot, ami már nem kell.

Mobirise Website Builder
A világ két felén…

Május van. Az egyik legszebb hónap az évben. A nappalok már melegek, de még nem a forróság tombol. Minden virágzik, a megújulás időszaka ez. Te lezárod az utolsó dobozt, én kinyitom az elsőt. 

Mobirise Website Builder
Drága kislányom, Kitti!

Ahogy meghallottuk az első szívdobogásod, azonnal elneveztünk, Kitti. Nem tudtuk miért ilyen gyorsan és miért így, talán mert első perctől neveden szerettünk volna szólítani, és éreztem kislány leszel.

Mobirise Website Builder
Egy szerelmes nő vallomása

Szeretem…
Mindig szeretek megérkezni hozzád. Szeretek, mert ahogy belépek a kapun azt érzem, hazaértem. Mert úgy vársz az ajtóban, mint még senki azelőtt, miközben mosolyogsz és bohókás hangon köszöntesz. 

Mobirise Website Builder
El nem küldött levelek…

Az egyik kezével ad, közben a másikkal elvesz. Próbálhatunk harcolni ez ellen, de el kell fogadnunk, ami egy nap veszteség, az holnap győzelem lehet, és a befektetés mindig megtérül.
Hetek óta minden nap itt ülök ebben a kávézóban. Mára már ismerősek az arcok, mert minden reggel velük találkozom. Néha odaköszönünk egymásnak, amit egy megnyugtató mosoly kísér.

Mobirise Website Builder
Én visszavárlak…

Elmentél, vagy ahogy te fogalmazol, csak nem jössz vissza. Úgy érzed, most ott jó neked, most erre van szükséged, most ott van dolgod, és még én sem tudtalak itt tartani.

Mobirise Website Builder
Ezúttal én akartam, hogy vége legyen, de nagyon fájt!

Hetente pár óra boldogság, ennyi volt a miénk. Egy csendes zug, ahova még nem ette be magát a mindennapok gyötrelme. Egyfajta burok, ahol minden jól működött, ahol minden szép volt, ami megvédett mindentől.

Mobirise Website Builder
Gondolsz-e rám…

Most mégis közel érezlek magamhoz. Hetek óta nem jártam erre. Máskor rendszerint befordultam abba az utcába, ami mellett most elsietnék. Látlak, hallom a hangod, amit felém hord a hideg szél. Akárcsak te, a kemény szél is lággyá változik ahogy az arcomhoz ér, szinte meleg. Ahogy te lágyultál meg mellettem.

Mobirise Website Builder
Idővel

Hetek óta ugyanaz a menetrend. Újra és újra lejátszod a fejedben a történteket. Mindig ugyanaz a vége. Hibáztál, de mégsem emiatt hullott szét minden. Nem hisz neked, azt mondja hazug vagy, miközben ő hiteti el a világgal, hogy nem létezel. Mintha az együtt töltött hónapok, minden, amit magadból adtál csak egy bolond ember agyszüleménye lenne.

Mobirise Website Builder
Kellek neked-kellesz nekem, szeretsz-szeretlek, ölelsz-ölellek

Különösen hideg téli éjszaka van, kinézek az ablakon, csak néhány házban pislákolnak a lámpák. Az autók szélvédőjén megjelentek az első fagyok. Csend van, nagyon nagy a csend, szinte hallom a gondolataimat, beszélgetnek velem. Látom magam előtt kirajzolódni az elmúlt hónapok történetét.

Mobirise Website Builder
Ma láttalak…azt hittem,fel vagyok rá készülve

Tudtam, eljön majd ez a nap is egyszer, hiszen csak pár utca választ el minket, de reméltem, hogy nem ilyen hamar, sőt, ha a sors elég kegyes, akkor csak egy következő életben.

Mobirise Website Builder
Most már tényleg vigyázz rám, s én vigyázok rád

Ha valaki kezébe adod szíved, a lelked, hatalmas kockázatot vállalsz, nem tudhatod mit kezd vele.
Bánhat vele nagyon jól, óvhatja és féltheti, de bánhat vele nagyon rosszul is.
Ez olyan, mint amikor az ellenséged kezébe töltött fegyvert adsz, és hátat fordítasz neki. Mégis megtesszük és kitartunk a végsőkig, ha azt érezzük megéri, mert van amikor valami erős kötelékkel kapcsolódsz a másikhoz.

Mobirise Website Builder
Nem a te ajtód előtt állok, mégis hazaértem

Mi mindig ott leszünk egymásnak. De soha többé nem tehetem kockára azt, ami végre az enyém lehet. Ezt te is tudod, én is. Mégsem mondok neked nemet. Amikor felmerül a találkozásunk lehetősége, újra elindul a harc bennem, amit már annyiszor elbuktam. Minden porcikám megtagadja azt a fajta boldogságot, ami talán csak egyszer adatik meg az életben, ezért belemegyek minden egyes játszmába, amit te adsz nekem.

Mobirise Website Builder
Nem leszek a titkod többé…

Hosszú ideje már, hogy a titkod vagyok. A külvilág számára én nem is létezem. Egy bűnöm van. Pont az, amibe beleszerettél, hogy az vagyok, aki.
Hogy nem hasonlítok senkihez, hogy nem vagyok felszínes, hogy nem szippantott be a mai rapid világ, de pont ezért nem illek bele abba az idealizált világba, amit magadról próbálsz megmutatni.

Mobirise Website Builder
Ő döntött úgy, hogy mindezt felrúgja, hogy neki ez nem ér semmit

Anna lerogyott az ágyra, amikor meglátta a bizonyítékát annak, amit mindig is sejtett, amitől mindig is félt.
Mintha a mellkasára ültek volna, olyan nyomást érzett, hasított belé a felismerés, hogy ez most valóban megtörténik.

Mobirise Website Builder
Szeress vagy engedj el

Szeretni valakit… Melegséget, megnyugvást adó érzés, azt mutatja tartozol valakihez.
Amikor a te és én egyszer csak mi leszünk, amikor már minden közös. Amikor egyszerre dobban a szív, amikor elindul egy közös út.
De nekem most a tőr, melyet a szívemben forgatnak.

Mobirise Website Builder
Többé nem engedem el a kezed

Megannyi nélküled eltöltött magányos éjszaka, megannyi kiabálás, átkozódás, ki nem mondott sérelmek után ma újra a karjaidban tartottál. Ma újra úgy öleltél mintha egy percre sem váltunk volna el.
Rá kellett jönnöm, nem megy nélküled, nem úgy süt a nap, nem igazi a mosoly, nincs szivárvány az eső után, csak a tomboló vihar. Így hát kútba dobtam az elveimet és csak átadtam magam annak, ami veled mindig is várt.

© Copyright 2025 Ányecs Világa. Minden jog Fentartva